Rap i HipHop Forum | Hip Hop, Rap, RnB: Profeska Bity, W Każdym Stylu Hiphopu I Nie Tylko / Profesjonalny Mix I Master ! - Rap i HipHop Forum | Hip Hop, Rap, RnB

Skocz do zawartości

Digg Del.ico.us Slashdot Technorati furl Reddit Facebook Fark Google Magnolia Wink Yahoo Netscape
Strona 1 z 1

Profeska Bity, W Każdym Stylu Hiphopu I Nie Tylko / Profesjonalny Mix I Master !

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   MARON & MAXIU 

• Lamus Gracjan
  • Pip
  • Grupa Members
  • Postów 5
  • Rejestracja 04-luty 12
  • Jaranko:Westcoast
  • Hejtuje:Dirty South

Napisano 04 luty 2012 - 07:33

Siema!
Jestem producentem muzycznym. Nie jestem zwykłym chłopcem który klepie bity bo nie ma co robić. Gram na fortepianie, a muzykę jaką komponuje to nie tylko hip-hop. Tyle krótko o mnie. Chciałbym Ci przedstawić moją ofertę. Produkuję każdy styl hiphopu. Jeśli szukasz bitów w dobrej cenie to zapraszam do skorzystania z mej oferty. Przykładowo tutaj (mój bit oraz mix i mastering): http://www.youtube.c...h?v=wDB6rV3XAMs . Oto linki do paczek z próbkami bitów które oferuję:
Download Bity Hardcore - prod Maxiu.rar from Sendspace.com - send big files the easy way - kilka bitów hardcorowych.
Download bity prod Maxiu.rar from Sendspace.com - send big files the easy way - paczka z bitami z gatunku ogólnego hh , bit 69,72,73 są zajęte w tej paczce
Download Bity 1 prod. Maxiu.rar from Sendspace.com - send big files the easy way - tu jest druga paczka z gatunku ogólnego hh
Bity są wyłącznie do odsłuchu. Zamówiony u mnie bit na życzenie aranżuje i wysyłam w ścieżkach do mixu w formacie wave. Doceniam profesjonalizm u artystów, więc tak samo profesjonalnie podchodzę do tego. Dla mnie liczy się jakość tego co robię, co się wiąże z brzmieniem oraz rytmiką i harmonią komponowanej muzyki. Jak wcześniej wspomniałem wykonuję także mix i mastering który jest doceniany i koszt tej czynności jest o wiele mniejszy niż w studiach nagrań. Mix + Mastering utworu 30zł. Produkcja bitu / bit: od 40zł do 70zł (w zależności od budowy).
Proszę również o przesłanie tej oferty do innych artystów.

Zapraszam!

Kontakt:
E-mail: maxior.pro@wp.pl
GG: 8510047
Pozdrawiam
-1

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Blejk 

• Ziomek ziomka seniorra ziomka
  • PipPipPip
  • Grupa Members
  • Postów 85
  • Rejestracja 30-czerwiec 10
  • Hobby:Rap skurwysynu !
  • Jaranko:Dirty South
  • Hejtuje:Truskul

Napisano 05 luty 2012 - 08:53

Konkretne bity za nie dużą kase,każdy znajdzie cos dla siebie.POLECAM wszystkim .
Ps. Sam wziąłem dwa
-1

Opcje tematu:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź

Strona 1 z 1
Strona 1 z 1

Similar Topics
  Temat Autor Podsumowanie Ostatni post
Nowe odpowiedzi Chyba Cos W Stylu "Jebac Policje" stolarz_janusz 
  • 1 Odpowiedzi
  • 215 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Koncert Rahim I Buka/Freestyle Battle Master Of Mic Iii scinmist 
  • 1 Odpowiedzi
  • 86 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Tanie Podkłady/Bity, Wszystkie Style. Mix Mastering - Oferta MARON & MAXIU 
  • 0 Odpowiedzi
  • 200 wyświetleń
Popularny (nowe posty) Temat tylko dla pakerów! Guest_delreg_* 
  • 81 Odpowiedzi
  • 2944 wyświetleń
Popularny (nowe posty) "Alkohol W Sprzedaży Tylko Przez Osiem Godzin"
Silne ograniczenia w sprzedaży alkoholu w Polsce
MTZK 
  • 33 Odpowiedzi
  • 1276 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Freeway – Master Of Ceremony nebhaem 
  • 2 Odpowiedzi
  • 126 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Serek - Tylko Hip Hop Serek vZhOt 
  • 0 Odpowiedzi
  • 164 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Każdy Chce Byc Każdym...
sprawdź kawałek
ewenement88 
  • 5 Odpowiedzi
  • 134 wyświetleń
Nowe odpowiedzi Styles P - Master Of Ceremonies (2011) SIEMAZBYSZEK 
  • 13 Odpowiedzi
  • 1106 wyświetleń
Nowe odpowiedzi 2Sty - To Tylko Tłusty JatamaN 
  • 7 Odpowiedzi
  • 406 wyświetleń